Lisäaineetonta!

Oletko kokenut lisäaineherätyksen? Etkö oikein tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko kaupassakäynti vaikealta? Tuntuuko tutulta? Hymyilyttääkö?

Älä huoli, nyt voit täältä bongata itsellesi sopivan tuotteen. Näitä käytämme itse, kukaan ei sponsoroi.
Kaikki tuotteet eivät ole kokonaan lisäaineettomia, vaan katsomme tuotetta aina tapauskohtaisesti.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Mysli

Aiempaan Mysli-postaukseen viitaten; Tässä helppo ja nopea mysli-resepti tee-se-itse-kokkaajalle! Ja kuten muussakin kokkauksessa makuvaihtoehtojen määrä on valtava! Valmistusaika vain n.10min.

Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.

Paahda uunissa 200 asteessa pellillä leivinpaperin päällä hiutaleet & leseet välillä sekoittaen n. 3-5min. Voit lisätä joukkoon paahtumaan hippusen fariinisokeria tai ruokosokeria jos kaipaat lisämakeutta, toimii hyvin ilmankin.

Paahtamisen jälkeen lisää haluamasi "mausteet" joukkoon. Sekoita ja anna jäähtyä (HUOM! jäähdyttäminen tärkeää, sillä muuten homehtuu pitkään säilyttäessä!). Säilytä kuivassa paikassa suljetussa rasiassa. Säilyy ainakin muutaman viikon (meillä se on loppunut viimeistään silloin).

Jos olet myslin suur-kuluttaja niin säästät tässä myös pitkän pennin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti