Lisäaineetonta!

Oletko kokenut lisäaineherätyksen? Etkö oikein tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko kaupassakäynti vaikealta? Tuntuuko tutulta? Hymyilyttääkö?

Älä huoli, nyt voit täältä bongata itsellesi sopivan tuotteen. Näitä käytämme itse, kukaan ei sponsoroi.
Kaikki tuotteet eivät ole kokonaan lisäaineettomia, vaan katsomme tuotetta aina tapauskohtaisesti.

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Maitotuotteet

Maitotuotteet
Maitona suosin tällä hetkellä Valion Luomu Kevytmaitoa entisen rasvattoman maidon sijaan, sillä se sisältää huomattavasti paremmin ravintoaineita ja vitamiineja. Tilamaidon ostaminen on harkinnassa.

Raejuustona meillä syödään Arlan maustamatonta Kesoa, sen hinnan vuoksi. Ainekset: Rasvaton maito, kerma, suola, hapate, juoksute, modifioitu tärkkelys E1442, säilöntäaine: kalimsorbaatti.
Valion Arkirae sisältää yhden säilöntäaineen, Lidlistä kuulemma myös löytyy täysin lisäaineeton raejuusto.

Ruokakermaa en enää käytä. Ennen käytin tuotteita Ruoka5%, 10%, 15%, jotka ei edes ole  mitään kermoja vaan valmisteita.
Suosittelen joko maitoa tai oikeaa kermaa (ei ole pakko koko purkkia laittaa!) Huomaa, että valion Luomukermasta löytyy karrageenia. Tavallisesta kermasta ei löydy yhtään lisäainetta!

Kuva valio.fi
Jogurtti
Bulgarian jogurtti (Valio), Turkkilainen jogurtti (=Partaäijä), myös ingmanin luonto + jogurtit ovat lisäaineettomia niin maustamaton, kuin maustetut versiot.
Ylipäätänsä MAUSTAMATON jogurtti ilman terveysvaikutus-mainoksia (ne ylipäätänsäkin kannattaa kiertää).
Jogurtin sekaan voit laittaa vaikka mitä, samalla säästät itsesi lisäaineilta ja valtavalta määrältä sokeria! Katso myös Voimaa hoitsulle maitorahkapostaus!

Maustamaton maitorahka on yleensä myös täysin lisäaineeton. Suosittelen Valion pehmeää maitorahkaa tai Ehrmannia. Lidlissä käyjillä on siellä omat suosikkinsa :)

Muita lisäaineettomia maitotuotteita:
pirkka Emmentaljuusto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti