Lisäaineetonta!

Oletko kokenut lisäaineherätyksen? Etkö oikein tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko kaupassakäynti vaikealta? Tuntuuko tutulta? Hymyilyttääkö?

Älä huoli, nyt voit täältä bongata itsellesi sopivan tuotteen. Näitä käytämme itse, kukaan ei sponsoroi.
Kaikki tuotteet eivät ole kokonaan lisäaineettomia, vaan katsomme tuotetta aina tapauskohtaisesti.

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Liha-, kala- ja broilerituotteet

Maustamaton liha, kala, ja broielrihan ovat itsestään selvästi lisäaineettomia, joten niitä ei tässä blogissa erikseen käsitellä, mutta tähän tekstiin kerätään jollain tavalla käsiteltyjä/jatkojalostettuja lisäaineettomia tuotteita.

Maalaistuote Vatajalta löytyy muutamia lisäaineettomia tuotteita, mm: nakkeja, grillimakkaa, sekä leivän päälle leikkeleitä.



kuva:täältä
Huom! Vain ko. linkin takaa löytyvät tuotteet ovat lisäaineettomia, eivät firman kaikki tuotteet!

Wurst Fennica Oy:n raakamakkarat ovat myös lisäaineettomia (myös gluteenittomia!) Mutta niiden valmistus tosiaan vaatii hieman vaivaa. Eli paistamisen tai keittämisen, koska ovat nimensä mukaisesti raakamakkaroita. Näitä saa mm. suurimpien kaupunkien kauppahalleista.

Helsingin makkaratehtaalla on lisäaineettomia tuotteita, mm.
maksamakkara, lenkkimakkara sekä joulumakkara. Helsingin makkaratehtaan tuotteita taitaa valitettavasti olla tarjolla vain eteläisessä suomessa. Mutta esim. Vatajan tuotteita  on saatavilla ympäri suomea. Ja jos jotain tuotetta ei kaupasta löydy, muista, että aina kannattaa pyytää kauppiasta tilaamaan. Kaupat myyvät sitä, mitä ihmiset haluavat ostaa, ja usein, pienellä kysymyksellä saattaa saada jonkin tuotteen valikoimiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti